Assortiment

Assortiment

ExclutonExcluton, producent van betonnen bestratingsproducten, levert een assortiment voor tuininrichting en voor inrichting van de Openbare Ruimte. Producten van beton of natuursteen, klassiek of modern, strak of grillig, voordelig of zeer exclusief en altijd eigentijds. Excluton biedt een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Ruim 130 mensen werken dagelijks aan de productie van meer dan duizend verschillende producten voor tuin en terras. Excluton levert aan steenhandelaren, tuincentra, bouwmaterialenhandel, overheid, hoveniers, wegen- en utiliteitsbouw.

HolcimHolcim biedt een breed assortiment producten voor verschillende marktsegmenten. Zowel voor grote als kleine projecten zijn we in staat om met vernieuwende oplossingen openingen te creëren en doorbraken te forceren. Dankzij onze innovatieve technologische kennis en een uitgebreid relatienetwerk. Wij bewijzen dagelijks dat beton, grondstoffen en cement een van de meest flexibele producten ter wereld zijn. Flexibel in de zin van producten die zich door hun haast oneindige toepassingen lenen voor een veelheid aan oplossingen. Oplossingen voor actuele vraagstukken. Bouwen is werken met grondstoffen die eindig zijn. Dat vraagt om oplossingen die inventiviteit in duurzaamheid garanderen. Holcim gaat verder dan alleen het respecteren van de geldende regelgeving. We nemen het initiatief om grondstoffen toe te passen die geschikt zijn voor hergebruik.

MBIMBI geeft vorm en kleur aan de omgeving met stenen voor infra, tuin en bouw, zowel horizontaal als verticaal. MBI is dé producent en leverancier van hoogwaardige esthetische stenen. Een schat aan vakmanschap en knowhow gebaseerd op 65 jaar ervaring liggen daaraan ten grondslag: onze medewerkers weten alles van stenen. MBI Beton BV (kort genoemd MBI) is al meer dan 60 jaar een toonaangevend en innovatief producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen. MBI onderscheidt zich positief in vele opzichten. Niet alleen met kwalitatief hoogwaardige producten die prima passen in het kader van “duurzaam bouwen”, maar ook door een organisatie die erop gericht is klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. MBI heeft circa 200 medewerkers die werkzaam zijn op de product- en verkooplocaties in Veghel, Kampen en op de verkooplocatie in Wuppertal (Duitsland).

Morssinkhof groepDe Morssinkhof Groep benadert de markt doelgroepspecifiek. Partners in de grond-, weg- en waterbouw zullen zich thuis voelen bij Morssinkhof GWW Beton. Zogenoemde voorschrijvers, zoals landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en projectontwikkelaars maken ongetwijfeld graag kennis met Morssinkhof City Styling. En de consument? Die kan zich, over de duurzaamheid van de producten van Morssinkhof Sierbestrating, laten overtuigen door één van onze dealers.

SchellevisAl meer dan 70 jaar produceert Schellevis betonproducten voor uiteenlopende toepassingen. Het exclusieve productprogramma kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit. De Schellevis tegels zijn geïnspireerd door de natuur en danken de levendige uitstraling aan de unieke kleurnuances die naar verloop van tijd hun ware karakter laten zien. De tegels voor particulier of projectmatig gebruik spreken, zowel nationaal als internationaal, tot ieders verbeelding en hebben een grote bekendheid opgebouwd.

king-stonesStenen vallen,stenen zinken, stenen zakken, stenen rollen als het moet. Toch, een steen is een rots in de branding, een steen staat zijn mannetje. Een tuin zonder steen is als een gezin zonder vader, zonder visie, zonder richting. Want een steen heeft de wijsheid in pacht, hij is met de jaren geslepen en gevormd en houdt zich al tijden bezig met de vragen des leven. Een tuin zonder steen is impulsief, slechts gezegend met kortstondige schoonheid en een naïeve kijk op het leven. Bewandel het stenen pad en u weet zich gedragen door een inspirerende kracht en wijsheid, laat u bewegen door het onbewogene, laat u leiden door King-Stones.

Michel OpreyDe naam Michel Oprey & Beisterveld staat voor kwaliteit in natuursteen. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Michel Oprey & Beisterveld werkt uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan kwaliteitscontrole direct op locatie plaatsvinden, waar ook ter wereld. Daarnaast stelt Michel Oprey & Beisterveld aan haar toeleveranciers in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen strikte eisen ten aanzien van arbeidsomstandigheden en milieu. Door onze leidende positie in de natuursteenmarkt kunnen wij gerenommeerde leveranciers exclusief aan ons binden. Hierdoor kan de productie volgens onze kwaliteitseisen plaatsvinden en het eindproduct zo worden verpakt, dat het gehele logistieke proces tot aan de uiteindelijke aflevering zonder problemen verloopt.

Offerte aanvragen

U kunt een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen. Een offerte is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden Nu offerte aanvragen

Contact opnemen

Laat u deskundig adviseren door John Charité bestratingen. Dit voorkomt dat u onnodige kosten gaat maken en teleurstellingen achteraf. Een adviesaanvraag is

Contact!

Beoordelingen op MarktplaatsVrijblijvend offerte aanvragen

Referenties bekijken