Beplantingen

Beplantingen

Beplantingen vragen om een concreet plan, op basis van uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot uw tuin en uw budget. Het is van belang om diversiteit aan te brengen en te werken volgens een beplantingsplan, zodat alles uiteindelijk tot uiting komt op de manier waarop u dat voor u ziet.

Diversiteit en beplantingen

Wij brengen diversiteit in beplantingen aan door met diverse soorten aankleding te werken, maar aan de andere kant ook te zorgen voor luwte en een oase van rust. We inventariseren uw wensen met betrekking tot de kleur, hoogte en het onderhoud, om op basis daarvan een plan op te stellen.

Beplantingen volgens plan

We gebruiken het beplantingsplan om uw tuin te ontwerpen en de beplantingen vervolgens bij u te plaatsen. We werken uitsluitend met topkwaliteit plantmateriaal, waardoor u daar de komende jaren met veel plezier gebruik van kunt maken. Uiteraard zorgen we er daarnaast voor dat uw bodem de ideale basis vormt voor de planten die u door ons laat planten.
Wilt u uw beplantingen door ons uit laten voeren, of heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contactmet ons op. We vertellen u er graag meer over.

Contact opnemen

Offerte aanvragen

U kunt een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen. Een offerte is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden Nu offerte aanvragen

Contact opnemen

Laat u deskundig adviseren door John Charité bestratingen. Dit voorkomt dat u onnodige kosten gaat maken en teleurstellingen achteraf. Een adviesaanvraag is

Contact!

Beoordelingen op MarktplaatsVrijblijvend offerte aanvragen

Referenties bekijken