Disclamer

Disclamer

De vorm en inhoud van deze website is door John Charité met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Indien onderdelen van deze website niet werken of de gegevens op deze website onjuist, onvolledig en/of verouderd zijn, is John Charité hiervoor niet aansprakelijk.

Bezoekers en/of gebruikers van de website van John Charité kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door John Charité aangeboden informatie. John Charité is daarom niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie afkomstig van de website van John Charité.

Ten aanzien van alle informatie en artikelen op deze website behoudt John Charité zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (tekst, audio- en beeldmateriaal) van deze website, is zonder de expliciete schriftelijke goedkeuring van John Charité niet toegestaan.

Informatie op www.tuinsierbestrating.nl wordt regelmatig aangevuld, eventuele aanpassingen kunnen altijd met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Offerte aanvragen

U kunt een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen. Een offerte is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden Nu offerte aanvragen

Contact opnemen

Laat u deskundig adviseren door John Charité bestratingen. Dit voorkomt dat u onnodige kosten gaat maken en teleurstellingen achteraf. Een adviesaanvraag is

Contact!

Beoordelingen op MarktplaatsVrijblijvend offerte aanvragen

Referenties bekijken