Informatie

Informatie

info-img1

Zoekt u een ervaren hovenier in Den Haag die u goed van dienst kan zijn met uw tuin ontwerp? Wilt u de tuin volledig (op)nieuw laten aanleggen? Gaat het u om een kleine aanpassing die ervoor zorgt dat u weer van uw tuin kunt genieten?

Wij gaan er graag voor u mee aan de slag! We beschikken over meer dan 30 jaar ervaring, waardoor we als geen ander weten hoe een tuin er vandaag de dag uit hoort te zien. We hebben verschillende stijlen voorbij zien komen als hoveniersbedrijf in Den Haag. Wenst u een klassieke en sierlijke tuin of wilt u aan de andere kant juist een strakke tuin die u gemakkelijk kunt onderhouden? Geen probleem, wij gaan er voor u mee aan de slag. Dit betekent dat we de tuin kunnen vormgeven op basis van uw wensen, alles is mogelijk.

Informatie aanvragen

Diverse steensoorten mogelijk

We kunnen u als ervaren hovenier in Den Haag bijvoorbeeld meer vertellen over de soorten steen die u kunt gebruiken voor de (sier)bestrating. Stenen en tegels maken of breken een tuinontwerp, wij kunnen u daar goed over adviseren en precies aangeven wat er mogelijk is. Wist u bijvoorbeeld dat Strakstones haast automatisch zorgen voor een trendy en modieuze uitstraling? We zorgen er daarmee voor dat u de tuin op een moderne wijze vorm kunt geven, terwijl u bovendien niet teveel omkijken heeft naar het onderhoud.

Liever zorgen voor een rustiek effect in de tuin? In dat geval zijn Cobblestones veel beter geschikt. We kunnen u als hoveniersbedrijf in Den Haag aangeven wat er mogelijk is en hoe we ervoor zorgen dat de tuin er precies zo uit komt te zien als u wenst. Heeft u het ontwerp voor de tuin al volledig in uw hoofd zitten of bent u juist benieuwd naar wat er mogelijk is? We kunnen u als hovenier vanaf het eerste ontwerp of de brainstorm van dienst zijn tot aan de daadwerkelijke realisatie. Wij zorgen er als hoveniersbedrijf in Den Haag voor dat we u begeleiden waar u dat wenst, zodat de tuin er volledig naar wens uit komt te zien.

Beplanting door een hovenier

Voor de beplanting van uw tuin heeft u een goede hovenier uit Den Haag nodig. Het is bijvoorbeeld van belang om rekening te houden met het juist type beplanting in het juiste deel van de tuin. Wij weten welke planten in de volle zon kunnen staan en welke planten aan de andere kant wat meer beschutting nodig hebben. Daarnaast kunnen we u adviseren over het gebruik van bepaalde planten en de wijze waarop u die het best kunt onderhouden. Wenst u weinig onderhoud of vindt u het juist leuk om met de eigen groene vingers aan de slag te gaan? We helpen u als hoveniersbedrijf in Den Haag de tuin te ontwerpen die u wenst, zodat u daar met veel plezier gebruik van kunt maken. Meer informatie over beplantingen

Grondwerken en schuttingen

We kunnen u als hovenier op een aantal aanvullende manieren van dienst zijn, bijvoorbeeld met grondwerken en schuttingen. Wilt u een schutting laten zetten of de tuin compleet opnieuw laten aanleggen met inbegrip van de ondergrond? U bent bij ons aan het juiste adres, wij zorgen er als ervaren hoveniersbedrijf in Den Haag voor dat u kunt rekenen op een heerlijke tuin.

Offerte aanvragen

U kunt een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen. Een offerte is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden Nu offerte aanvragen

Contact opnemen

Laat u deskundig adviseren door John Charité bestratingen. Dit voorkomt dat u onnodige kosten gaat maken en teleurstellingen achteraf. Een adviesaanvraag is

Contact!

Beoordelingen op MarktplaatsVrijblijvend offerte aanvragen

Referenties bekijken