Tuin ideeen

Tuin ideeen

Tuin ideeën van een ervaren hovenier

Tuin ideeën opdoen, bijvoorbeeld op basis van de beschikbare stijlen? We zetten een aantal van de mooiste en leukste tuin ideeën voor u op een rij. Gebruik het om inspiratie op te doen of na te gaan hoe we u van dienst kunnen zijn, we zorgen graag voor een tuin die volledig aan uw wensen voldoet.

Strakke of lounge tuin

Heeft u binnen de tuin ideeën een voorkeur voor een strakke tuin? We kunnen een moderne tuin ontwerpen waarin we er door middel van strakke vormen voor zorgen dat er een stilistische uitstraling ontstaat. Heeft u een glazen schuifpui en heeft u binnen een groot aantal moderne meubels staan? We zorgen er met de trendy of strakke tuin voor dat we de tuin ideeën daarop uitstekend kunnen laten aansluiten. U stapt eenvoudig van binnen naar buiten en terug, zonder dat u doorheeft dat u uw woning verlaat voor de buitenlucht en andersom. Bovendien kunt u op een heerlijk stijlvolle wijze plaatsnemen in de strakke tuin, waarin we bijvoorbeeld een verhoogde vijver kunnen aanleggen.

Vindt u het binnen de tuin ideeën vooral van belang dat u in de tuin de mogelijkheid heeft om te ontspannen? De lounge tuin wint de laatste jaren sterk aan populariteit. Er zijn allerlei tuin ideeën mogelijk om in te loungen. We zorgen er bijvoorbeeld graag voor dat er een groot terras beschikbaar is, waar u een ruime tuinset neer kunt zetten. Wilt u graag ontspannen met op de achtergrond het geluid van een kleine waterval in de vijver of kijkt u graag naar mooie planten in de lounge tuin? We kunnen verschillende tuin ideeën combineren en daarmee zorgen voor een uniek ontwerp dat volledig aansluit bij uw specifieke wensen. Het resultaat? Een prachtig tuinontwerp waarmee we ervoor zorgen dat u zich uitstekend thuis voelt in de tuin.

Romantische of landelijke tuin

Gaat uw voorkeur uit naar een romantische tuin? Het zijn niet alleen vrouwen die dergelijke tuin ideeën hebben, ook steeds meer mannen houden ervan om samen in de tuin plaats te nemen en te genieten van de kleine dingen in het leven. We zorgen voor een mooie landelijke uitstraling van bijvoorbeeld de tuintafel, uiteraard in combinatie met bijpassende beplanting. In de romantische tuin kunnen we gebruik maken van de mooiste rozen, al zijn er veel meer bloemen beschikbaar die zowel mannen als vrouwen aanspreken. Een romantische tuin behoort tot de populaire tuin ideeën en zorgt ervoor dat u daarin samen ontspannen kunt plaatsnemen. We hebben oog voor detail en zorgen er onder andere graag voor dat u de woning binnen en de tuin buiten uitstekend op elkaar af kunt stemmen. Op een warme zomeravond kunt u dan heerlijk lang in de romantische tuin blijven hangen.

Naast de romantische tuin ideeën benieuwd naar hoe we verder voor een landelijk karakter kunnen zorgen? Er zijn verschillende materialen en soorten beplanting mogelijk, die zorgen voor een landelijke uitstraling. Wist u bijvoorbeeld dat we in landelijke tuinen veel gebruik maken van plantenbakken? We zorgen er daarmee voor dat we het wit van de plantenbakken kunnen combineren met het groen van de planten en de kleuren van de mooiste bloemen. Heeft u zelf al een paar tuin ideeën en bent u benieuwd in hoeverre wij ervoor kunnen zorgen dat die werkelijkheid worden? We helpen u graag op weg en kunnen er bovendien voor zorgen dat we uw tuin ideeën omzetten naar een daadwerkelijk landelijke tuin. We hebben een uitgebreide ervaring als hovenier, we zorgen er als hoveniersbedrijf graag voor dat we uw wensen kunnen realiseren. U kunt rekenen op een heerlijke tuin waar u overdag doorheen kunt lopen, waar u ontspannen in plaats kunt nemen en waar u de warme zomeravonden kunt vieren.

Kleine voor- of achtertuin

Heeft u een kleine voor- of achtertuin en bent u benieuwd naar de tuin ideeën die we daarvoor hebben? Indien u een kleine voortuin heeft kunt u daar op verschillende manieren mee omgaan. In veel gevallen kiezen mensen ervoor daar zo min mogelijk mee te doen. Het resultaat? De tuin gaat nog kleiner lijken, er is eigenlijk geen sprake van een voortuin. Wij hebben aan de andere kant juist tuin ideeën waarmee we ervoor zorgen dat we de tuin wat groter kunnen laten lijken. We kunnen bijvoorbeeld in de hoogte werken en de verschillende elementen in de tuin goed op elkaar afstemmen. We zorgen er op die manier voor dat er toch een spannende voortuin ontstaat. Dit betekent dat u kunt rekenen op een kleine voortuin die er dankzij onze tuin ideeën toch heel mooi uit komt te zien.

Uiteraard kunnen we u bovendien goed van dienst zijn met tuin ideeën indien u een kleine achtertuin heeft. We kunnen u bijvoorbeeld goed van dienst zijn met een gazon in de tuin, net als met plantenbakken die er in een beperkte ruimte toch voor zorgen dat u gebruik kunt maken van verschillende soorten beplanting. Gaat uw voorkeur uit naar een vijver in de tuin of heeft u andere specifieke wensen? Ondanks een kleine achtertuin kunnen we u daar in de meeste gevallen toch goed mee van dienst zijn. Wij zorgen er met onze tuin ideeën voor dat we de ruimte die u tot uw beschikking heeft zo efficiënt mogelijk gebruiken. Dit betekent dat de tuin er groter uit komt te zien, u toch voldoende ruimte heeft voor een terras of dat we de stijl van binnen ook buiten kunnen toepassen. In alle gevallen zorgen we er met de tuin ideeën voor de kleine achtertuin voor dat u daar gebruik van kunt maken op een manier die u niet voor mogelijk had gehouden.

Onderhoudsarme of bloemrijke tuin

Wilt u wel graag een mooie tuin laten aanleggen, maar daar aan de andere kant niet teveel omkijken naar hebben? Dat kunnen we ons goed voorstellen, een groot deel van onze klanten geeft aan dat zij het liefst een onderhoudsarme tuin willen laten aanleggen. Wij hebben verschillende tuin ideeën die ervoor zorgen dat u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft. Vindt u het voldoende om zo nu en dan de plantenbakken water te geven en zit u niet te wachten op allerlei beplanting die u regelmatig dient te snoeien? Daar is in een onderhoudsarme tuin geen sprake van. Wat dat betreft zorgen we er met onze tuin ideeën graag voor dat de tuin aansluit bij de wijze waarop u daar graag gebruik van wilt maken.

Vindt u het aan de andere kant juist wel leuk om te tuinieren en bent u gek op bloemen? We kennen het van vrouwen, maar ook mannen weten een mooie tuin vol met bloemen over het algemeen enorm te waarderen. Bloemen houden van mensen, wat dat betreft is het niet vreemd dat onze tuin ideeën met bloemen het altijd goed doen. In een bloemrijke tuin lijkt het altijd lente te zijn en duurt het nog maar even voordat de zomer doorbreekt. Wij zorgen er met de bloemrijke tuin graag voor dat u iedere morgen fris wakker kunt worden en de bijen uw tuin goed weten te vinden. Dankzij onze tuin ideeën kunt u rekenen op een mooie tuin die volledig aan uw wensen voldoet. Uiteraard kunnen we ervoor zorgen dat de bloemen in verschillende delen van het jaar bloeien, zodat de tuin altijd mooi in bloei staat.

Kindvriendelijke of verlichte tuin

Specifiek op zoek naar tuin ideeën voor een kindvriendelijke tuin, bijvoorbeeld omdat zij het heerlijk vinden om in de tuin te spelen? Willen de kinderen graag voetballen, terwijl u aan de andere kant zuinig bent op de beplanting die u heeft staan? Wij zorgen er in het tuin ontwerp voor dat we rekening houden met zowel uw wensen als die van de kinderen. Dat betekent dat we tuin ideeën hebben voor een kindvriendelijke tuin. We kunnen de speelmogelijkheden uit het zicht houden of er juist voor zorgen dat u beiden een eigen deel in de tuin heeft. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen er met de tuin ideeën voor dat u kunt rekenen op een stukje vakwerk van de hovenier.

Zijn de kinderen de deur uit of heeft u geen kinderen en zit u graag samen ‘s avonds nog even buiten? We zorgen graag voor tuin ideeën voor een verlichte tuin, waarbij de verlichting er keer op keer voor zorgt dat er een bijzondere sfeer in de tuin ontstaat. De juiste verlichting maakt het een paar graden warmer, zodat u kunt rekenen op de ideale plaats om een wijntje te drinken en een blokje kaas te eten. Dankzij het grote aantal verschillende tuin ideeën kunnen we u van dienst zijn met allerlei tuinen, wij beschikken als hovenier over de ervaring waar u naar op zoek bent.

Offerte aanvragen

U kunt een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen. Een offerte is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden Nu offerte aanvragen

Contact opnemen

Laat u deskundig adviseren door John Charité bestratingen. Dit voorkomt dat u onnodige kosten gaat maken en teleurstellingen achteraf. Een adviesaanvraag is

Contact!

Beoordelingen op MarktplaatsVrijblijvend offerte aanvragen

Referenties bekijken