Tuinontwerp

Tuinontwerp

Tuin ontwerp laten maken door ervaren hoveniers? Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we de indeling en inrichting van tuinen in Nederland behoorlijk zien veranderen. Dat betekent dat we goed weten hoe een moderne tuin eruit ziet. Daarnaast kunnen we u goed van dienst zijn met een meer klassiek tuinontwerp, we zijn u graag van dienst op basis van uw specifieke wensen. Uiteraard houden we binnen het tuin ontwerp rekening met de verschillende belangrijke elementen, zoals de beplanting en de bestrating.

Benieuwd hoe we een tuin ontwerpen? We gaan uiteraard uit van de specifieke situatie, de tuin ten opzichte van uw woning. Heeft u een voorkeur voor bepaalde beplanting, wilt u gebruik maken van een mooi terras of een specifiek type bestrating? We zorgen er met het tuin ontwerp voor dat we de tuin van meerwaarde kunnen maken voor de rest van de woning. Bovendien kunt u rekenen op meer woonplezier, we zorgen voor een goede combinatie tussen binnen en buiten. Zoekt u naar een strakke tuin die u gemakkelijk kunt onderhouden of heeft u juist een voorkeur voor een sierlijke tuin? Wij kunnen de tuin ontwerpen die u wenst, waarbij we standaard uitgaan van uw voorkeuren.

Tuin ontwerpen naar uw wensen

Onze hoveniers kunnen een tuin ontwerpen naar uw wensen. Zij luisteren goed naar uw voorkeuren en kunnen u op basis daarvan adviseren over de elementen die van belang zijn. Heeft u zelf al eens een schets gemaakt of zit het tuin ontwerp goed in uw hoofd? Wij vertalen dit naar de daadwerkelijke tekeningen die we nodig hebben om het tuinontwerp uit te kunnen voeren. We gebruiken de plannen voor het tuin ontwerp om bijvoorbeeld de beplanting en de bestrating te bepalen, zodat we de verschillende onderdelen stuk voor stuk voor u kunnen invullen.

Het resultaat? Een tuin ontwerp naar uw specifieke wensen. Wij zorgen ervoor dat we de tuin ontwerpen waarin u heerlijk tot rust kunt komen of waarin u kunt genieten van de mooie zonnige dagen van het jaar. Dit betekent dat we u volledig naar wens van dienst kunnen zijn, het tuin ontwerp sluit uitstekend aan op wat u voor ogen heeft.

Tuin ontwerp op maat

We hebben een uitgebreide ervaring met tuin ontwerpen op maat. We maken gebruik van handige software om een duidelijke tekening te maken, aan de hand waarvan u precies kunt zien hoe de tuin eruit komt te zien. Akkoord met het tuin ontwerp op maat? Dan gaan we voor u aan de slag, we kopen de materialen in en zorgen ervoor dat we het ontwerp voor u realiseren.

Direct een tuin ontwerp laten maken of wilt u precies weten hoe we een tuin ontwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze hoveniers geven u graag aan hoe zij te werk gaan en kunnen u de kosten uiteraard op voorhand aangeven. U weet goed waar u aan toe bent, zodat u kunt rekenen op een professioneel tuin ontwerp dat volledig aan uw wensen zal voldoen. Dankzij 30 jaar ervaring kunnen we u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Offerte aanvragen

U kunt een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen. Een offerte is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden Nu offerte aanvragen

Contact opnemen

Laat u deskundig adviseren door John Charité bestratingen. Dit voorkomt dat u onnodige kosten gaat maken en teleurstellingen achteraf. Een adviesaanvraag is

Contact!

Beoordelingen op MarktplaatsVrijblijvend offerte aanvragen

Referenties bekijken