Werkwijze

Werkwijze

Een goed tuinontwerp laat diverse elementen bij elkaar komen. Stenen en tegels spelen een belangrijke rol, maar ook de beplanting en grondwerken dienen in orde te zijn, om tot een totaalplaatje te komen dat u uitstekend aan zal spreken.

Professionele tuin en sierbestrating

We gaan binnen onze werkwijze altijd uit van uw wensen, die we graag aanvullen met onze ervaring, ons assortiment en de producten die zich daarin bevinden. Laat ons u adviseren over de mogelijkheden, of u helpen met het ontwerpen van een functioneel geheel, waar u op een degelijke manier gebruik van kunt maken. Als Tuinsierbestrating.nl zorgen we voor een uitstekende technische voorbereiding en afwerking, waarbij zandbanen, egaliseren, aantrillen en aftikken een belangrijke rol spelen. We zorgen er op die manier voor dat u jarenlang kunt genieten van uw tuinaanleg, ook op de momenten dat u er even geen gebruik van maakt.

Ontwerp van uw tuin

Het ontwerp van uw tuin vraagt om een functioneel geheel, maar we zorgen er daarnaast graag voor dat u ook uit kunt kijken op een tuin die prachtig in elkaar zit. Wij combineren patronen, vormen, combinaties en kleuren om uiteindelijk toe te werken naar een tuin waar u optimaal tevreden mee bent. Denk aan een klaterende waterval, een prachtige fontein of tuinverlichting die bijdraagt aan een stijlvol geheel.
Wilt u graag meer informatie van ons ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer of maken een afspraak om eens om tafel te gaan.

Offerte aanvragen

U kunt een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen. Een offerte is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden Nu offerte aanvragen

Contact opnemen

Laat u deskundig adviseren door John Charité bestratingen. Dit voorkomt dat u onnodige kosten gaat maken en teleurstellingen achteraf. Een adviesaanvraag is

Contact!

Beoordelingen op MarktplaatsVrijblijvend offerte aanvragen

Referenties bekijken